Zelda Legendája karórán is. [GAME WATCH BEMUTATÓ]

új kép1590

Most pedig jöjjön a lényeg: Linknek minden szobában meg kell szereznie a kardot és/vagy a bumerángot, hogy legyőzhesse ellenfeleit. Jutalmul mindig megkapja a következő szoba kulcsát, de amikor belép az újabb szobába, rögtön el is veszíti az előzőleg megszerzett tárgyakat. Nem marad más választása, az életben maradása érdekében újra be kell gyűjtenie azokat. Minden dungeon utolsó két szobájában egy szívet is lehet találni, amit Link arra használhat fel, hogy az egészségét helyreállítsa. Amint leaprította az összes ellenfelet a 4 szobában, megjelenik a boss, Aquamentus. Link úgy tudja legyőzni őt, hogy felszed egy bombát és azt a fő gonosz elé helyezi. Miután e módszerrel kifektette, megjelenik egy Triforce Shard, melynek köszönhetően a következő dungeon -ba juthat. Ezek az előrehaladással arányosan egyre nehezebbek, vagyis mindig több és több ellenfél próbálja Link küldetését megakadályozni. Hogy őszinte legyek, a játék brutális nehézsége miatt,  csak két nap alatt tudtam a végére érni.
A következő táblázaton a főszereplőn kívül az ellenségek, valamint a felvehető tárgyak láthatók:

karakter,tárgyak és pontok590

Bár e kincset sosem tekintették olyan magas színvonalú alkotásnak, mint a NES -es Zeldát (sőt, szerintem elég buta dolog lenne a két teljesen különböző programot egymáshoz hasonlítgatni), mégis nem csupán az én sulimban, hanem Észak-Amerikában is nagy sikert aratott. Az irányítás, a hangok, a megjelenítés egy ilyen szerkentyű adottságaihoz képest mind tökéletes. Negatívumként annyit lehet felróni, hogy a képernyő sajnos nem hagyott sok lehetőséget a stratégiák kialakítására, illetve a mozgásra, de ez túlnyomó részt senkit sem érdekelt, hiszen a lényeg az volt, hogy a rajongók felvehettek egy órát, melyen Zeldát játszhattak!

Oldalak: 1 2


5 hozzászólás

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

 • nesman adatlap-képe
  nesman [ 121 ] [acsivadász/trofiribanc] 2013-04-06
  0
  0

  Csere óta….
  Elnéztem, pedig a lélegzetem is elakadt. 🙂

  • CyberBob adatlap-képe Admin
   CyberBob [ 1504765 ] [fiú] [Alapító] 2013-04-08
   0
   0

   Csereórám sajna nincs, pedig a biztonság kedvéért jól jönne. A cserét akkoriban úgy oldottam meg, hogy az egyik hazai (csak névileg) Nintendo boltban kérdezősködtem és a visszavitt termékek között volt néhány hibás. Szerencsére Zeldás is, úgyhogy kioperálták belőle a 4 nyomógombot, (ami egy lapon van) és eladták nekem. Annyiba került, mint amennyiért vettem kint az órát. Drága hazai boltok…

 • nesman adatlap-képe
  nesman [ 121 ] [acsivadász/trofiribanc] 2013-04-06
  0
  0

  Csereóra? Ezek szerint neked van egy gombhiányos verzió is?

 • nesman adatlap-képe
  nesman [ 121 ] [acsivadász/trofiribanc] 2013-04-05
  0
  0

  Szép. Nagyon vigyázz rá!

  • CyberBob adatlap-képe Admin
   CyberBob [ 1504765 ] [fiú] [Alapító] 2013-04-06
   0
   0

   Köszönöm. Fogok. Sajnos egyszer az elülső gombokat ki kellett cserélni még ’98 -ban mert egy kirándulás alkalmával az egyik elakadt és kiszakadt, de a csere óta tökéletesen szuperál.

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.