The Gamers Közösség [AJÁNLÓ]

the gamers ajánló 1
Ha eleged van az olyan játékbemutatók és hírek olvasásából, melyeket a hozzájuk tartozó komment szekcióban lépten-nyomon kötekedő megmondóemberek szapulnak, akkor a hülyeséget tűrve ne ülj tétlenül, csatlakozz első számú partnerünkhöz, a The Gamers közösséghez, mely pontosan azért jött létre, hogy egy letisztult, átlátható közösségben, civilizált körülmények között, játszani szerető emberek megosszák egymással a tapasztalataikat és élményeiket.
the gamers ajánló 2b
Az alapítók még véletlenül sem akarnak egyetlen platformra összpontosítani, ennél fogva szeretettel várják a PC, Xbox, PlayStation és Nintendo tulajokat egyaránt. Nos, akkor lássuk, hogy az értelmes, rendezett környezeten kívül mi vár rád, ha csatlakozol:
the gamers ajánló 3
Mivel az alapítók nem kívánnak kivételezni senkivel sem, a híreket a lehető legváltozatosabban, a lehető legtöbb helyről válogatják össze Neked minden este 20.00 és 21.00 között. Erre tekinthetsz úgy, mint egy hírösszefoglalóra, de néha előfordulnak villámhírek is, amennyiben nagyon akciós, nagyon fontos vagy épp idő/felhasználó limites játék kerül a képbe. Arra mindenesetre soha nem kell számítanod, hogy fél óráig kell majd lefelé görgőznöd az érdemleges tartalommal nem bíró, hangzatos címekkel ellátott bulvárhírek sokasága miatt, mert azok itt nincsenek. Tehát a The Gamers közösség tagjaként akár egy perc alatt is átnézheted a fontosabb híreket.
the gamers ajánló 4
Az aktuális ajánlat, egy héttel a sorsolás előtt kerül ki, amit a felajánlott játékok töltenek meg. Így egy heted van jelentkezni a kiszemelt játékra, amivel az alapítók kiküszöbölik azt, hogy az úgynevezett Ninják (akik folyton a gép előtt ülnek) lecsapjanak a legjobb címekre. Ezzel esélyt kaphatnak azok is, akik naponta vagy akár több naponta csak egyszer tudnak fellépni az oldalra. Egy hétig aki jelentkezik (több jelentkező esetén) egy virtuális kalapba kerül és a rondom.org fogja eldönteni, ki a szerencsés. A sorsolás után a nyertes újra igényt tarthat más játékra, immár érkezési sorrendben.
the gamers ajánló 5
Egy hónapban egyszer, a beérkezett/felhalmozódott játékokból, lehet egyet választani, amit teljesen ingyen a rendelkezésedre bocsájtanak. Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, csupán a szabályzat betartása a fontos.
the gamers ajánló 6
Az ajándékkosár megunt, nem használt vagy felesleges játékok önzetlen felajánlásáról szól, legyen az dobozos, digitális, konzolos vagy akár PC-s játék. Míg az első alkalommal negyvenkét darab játék szerepelt benne, addig a májusi ajándékkosár több, mint 170 felajánlott játékkal gazdagodott! Ebben nincs semmi trükk és nem fog senki utána járni, mit csinálsz az ajándékoddal miután megkapod.
Továbbá nem csak igényt lehet tartani játékokra, Te magad is ajánlhatsz fel játékot, ami az ajándékkosárba kerül.
the gamers ajánló 7
Nem maradhat ki a “műsorból” a Magyarítások Portál és pár lelkes magyarosító munkáinak ajánlása sem, hiszen az Ő magyarításaik nagyban növelik a játékok élvezeti értékét az angol nyelvet kevésbé jól értő játékostársak számára.

 

Dióhéjban ez vár rád a The Gamers közösségben. személyeskedést, mások sértegetését nem kerülő bajkeverőkbe itt nem fogsz belebotlani, úgyhogy még véletlenül sem kell amiatt aggódnod, hogy egy fárasztó nap után a kommenteket olvasva úgy érzed majd magad, mintha egy városszéli, utolsó, lepukkant kocsmába tévedtél volna be. Most pedig ne habozz, kattints a “CSATLAKOZOM” gombra!
Szólj hozzá Te is

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.