RETRO PC: ALIENS – A comic book adventure [TESZT]

aliens a comic book adventure futuretro összegzés

Tesztalanyunkról az épp ésszel fel nem fogható bugyutaságai ellenére, összegzésként nem tudok negatívan nyilatkozni. Örömmel konstatáltam, hogy végre tényleg egy, a többitől gyökeresen eltérő az “ALIENS” nevet méltón magán viselő játékot kaphattunk a pénzünkért, ami az első öt perc után totálisan magába ránt. Nem túl nehéz, nem túl könnyű, de nem is holmi bőrlehúzós, ötletszegény stuff. Amellett, hogy maximálisan megtornáztatja az idegeinket, egy ügyes csavarokkal és szaftos, vérbő horrorfilmes klisékkel megspékelt kalandos képregénybe csöppenhetünk általa.
Bevallom, 1995 -ben borzasztóan klassz élmény volt számomra a 486 -os gépemen ilyen minőségi iparosmunkával játszani! Meg is kérték érte azt a bizonyos 11-12 ezres árat a hazai boltok. Manapság sajnos már nem törik magukat a kiadók, hogy hasonlóan tartalmas Alien-kalandot letegyenek az asztalra, pedig igény az lenne rá!

Végezetül ajánlom figyelmetekbe az Aliens: A comic book adventure eszméletlen jól kivitelezett, beharangozó reklámfilmjét. Különlegessége abban rejlik, hogy a programba nem került bele (nem is nagyon illik a sztoriba):

infobox aliens a comic book adventure futuretro

 


Oldalak: 1 2 3 4

Értékeld a játékot

1 csillag2 csillag3 csillag4 csillag5 csillag (5 szavazat, átlag: 5,00 / 5)
Loading...

Szólj hozzá Te is

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.