Reklámeszköz.hu [AJÁNLÓ]


 

Valószínűleg nem árulok el nagy titkot azzal, hogy Budapest dugig van reklámeszközök tervezésére, gyártására szakosodott cégekkel. Ez egyfelől örvendetes, hiszen sürgős megrendelés esetén nem szükséges órákig bújnunk a netet, hogy találjunk már végre valahára egy helyet, ahol érdemben foglalkoznak az elképzeléseinkkel és meg is valósítják azokat. Másfelől viszont dühítő, miszerint a túl sok ilyen hely igencsak elbizonytalaníthatja az embert, mivel hiába nyitnak meg belőle egyet mondjuk a szomszéd utcában, ha kivitelezés minősége pont ott nincs a toppon. Manapság egy valóban minőségi produktumokat kínáló cég bizony elvész a nem épp a legjobb ár-érték aránnyal operáló konkurens cégek között, ám a múlt hétvégén szerencsére sikerült felfedeznem a Reklámeszköz.hu (site: www.reklameszkoz.hu) kreatív produkciós irodát, melyről határozottan elmondhatom, hogy nem csak az árcímkéik versenyképesek, de a precíz csapat igazi mestermunkákat ad ki a kezei közül.

 

Azonban ne rohanjunk annyira a dolgok elébe, hiszen aki promóciós eszközöket szeretne készíttetni a saját vállalkozásához az tudhatja nagyon jól, milyen gonddal járhat, ha az információ gyűjtésnek egy nem megfelelően felhasználóbarátra alkotott környezet szab gátat a kivitelező cégek honlapján. Nos, a Reklámeszköz.hu oldalán egyáltalán nem ütközhetünk ilyen kellemetlen problémákba.

 

A szolid, de ízléses megjelenésű felületen elhelyezett könnyen átlátható menü segítségével gördülékenyen haladtam a kitűzött célom felé. Tisztán, érthetően fel vannak tüntetve a választható termékfajták, azok magyarázó leírásaival egyetemben. Aprólékosan, egyértelműen elénk tárnak mindent a rendeléstől a kivitelezésen át, egészen a szállításig, valamint a termék ára szintén nem titok, ami pozitív mert ezt sajnos nem minden honlapon teszik közzé.

 

Ha úrrá lenne rajtunk a bőség zavara, vagy mégis úgy éreznénk, hogy elképzeléseinkkel magunkra maradtunk, akkor ajánlatos üzenetet küldeni az értékesítőknek, mert Ők aztán értik a dolgukat. Pontosak, gyorsan intézkednek, a zökkenőmentes megrendelésünk érdekében azonnal felmerülő igényeket is gond nélkül megoldják. Én például azért vettem fel a kapcsolatot velük, mert számomra tök kínai volt a banner nyomatok minőségét ecsetelő leírás. Hozzá nem értő ember lévén csupán egyetlen tényezőt tartottam fontosnak a GameBoy Múzeum 80 × 180 cm méretűre tervezett, leendő X-bannerével kapcsolatban, mégpedig hogy 10 óvatos kihajtogatástól ne jelentkezzenek rajta a kopás nyomai.


 

Arról halvány lila gőzöm nem volt, melyik nyomat a strapabíróbb, de 5 perc sem telt bele és minden e-mail-ben feltett kérdésemre választ kaptam a cég ügyfél-orientált, segítőkész munkatársától. Teljes körűen informált a lehetőségekről, azaz a választható anyagokról, valamint azok tulajdonságairól. Végül az általa javasolt, tartósság szempontjából jól bevált PVC banner nyomat mellett döntöttem.


 

Ez gyakorlatilag egy vékony molinó anyag, feltekerve könnyen szállítható, összetekeréstől nem karcolódik. Az ilyen termék egyaránt alkalmas beltéri, illetve kültéri használatra, de ez utóbbi esetben a pehelysúlya lévén ildomos lerögzíteni.


 

Vasárnap véglegesítettem a rendelést és kedden déltájt már ott várt az e-mail fiókomban az értesítő a kész termék átvehetőségéről. Nekem sem kellett több, még aznap elmentem a a Reitter Ferenc utca 42. szám alatt található bemutatótermükbe, ahol az ügyfeleik fogadására kialakított nívós megjelenésű belső tér további bizakodásra adott okot. Érezhetően nem fukarkodtak semmivel a dizájnt illetően, ami nagyon jó hír, mert egy Reklámeszköz.hu névhez és a kívánt marketing érték eléréséhez minimum ilyen színvonalú bemutatóterem dukál!


 

Nagyon tetszett, hogy igény esetén a legtöbb termékükből megtekinthető egy minta az üzletben, szóval nem vásárolunk zsákbamacskát és ez nem kizárólag az X-bannerre érvényes.


 

A Reklámeszköz.hu minden olyan nyomtatható média elkészítésével foglalkozik, amely a leggyakrabban fordul elő a mindennapokban, pl.: L-bannerek, napernyők, totemoszlopok, standee-k, öntapadó fóliák, műanyag táblák, papírplakátok, backlight fóliák, perforált ablakfóliák, roll-upok, molinók, pop-up falak, mobil zászlók, asztali zászlók, megállító táblák, világító táblák. Mit mondottam, nincs igazi rálátásom e termékekre, de azt azonnal megállapítottam, hogy egyiket sem nagy ördöngösség összeállítani.


 

Továbbá plakátkeretek, plakátsínek, prospektustartók, szórólaptartók, névjegykártyatartók, világító táblák, vitrinek, mágneses írótáblák, kordon oszlopok széles választékát is fellelhetjük náluk, de a felsorolásnak ezzel persze még koránt sincs vége, úgyhogy komolyan mondom, érdemes átböngészni a honlapjukat.


 


Oldalak: 1 2


Szólj hozzá Te is

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.