HELP: Lego Indiana Jones [PSP]

legoindyhelp1

Ezen a héten a PSP tulajokat kívánjuk megajándékozni érdekességekkel és kódokkal a George Lucas és Steven Spielberg párosnak köszönhető, összesen 6 Oscar-díjat bezsebelt Indiana Jones trilógiáról készült LEGO -s játékadaptációval kapcsolatban.
Annak idején valószínűleg még Harrison Ford is röhögött volna egy jót, ha azt mondják neki, hogy gyerekkorunk kedvenc építőkockái ismét felelevenítik majd Dr. Jones legendás kalandjait és nem csak kézzel fogható, műanyag formában.
A LucasArts (Isten nyugosztalja szegényt) gondozásában megjelenő játék valamennyi konzolon, illetve PC -n is tiszteletét tette 2008 -ban. Értelemszerűen a konzolokra optimalizálták, de ez nem jelentette azt, hogy PC -n az irányítással, vagy a megjelenítéssel gondok lettek volna.
Lényeg a lényeg, a játékban átélhettük a 3 három Indy film (Az elveszett frigyláda fosztogatói, A végzet temploma, Az utolsó kereszteslovag) szinte minden élvezetes pillanatát (a kelleténél talán több csapdával szembetalálkozva) úgy, hogy a hub -ként szolgáló Barnett Kollégiumban kiválasztottuk az egyiket. Onnantól kezdve a mozivásznon látott kincskeresést kisebb fejezetekre osztva tálalták fel nekünk.
Tehát a LEGO Star Wars akció orientált szemléletéhez képest kaptunk egy olyan sajátosan újraértelmezett jól ismert sztorit, amit sokkalta elgondolkodtatóbb, kalandosabb játékmenettel ruháztak fel, valamint szépen megfűszerezték a szokásos megmosolyogtató átvezetőkkel.
Nos mielőtt Indy LEGO változatának bőrébe bújva ismét szembenéznétek az Ő legnagyobb félelmével: a LEGO kígyókkal, térjünk rá arra, amiért ma itt vagyunk:
Először is átnyújtjuk nektek az összes játszható karakter kódját, melyeket úgy aktíválhattok, hogy a Barnett Kollégium matematika termének táblájára beírjátok egyenként őket.

legoindyhelp2legoindyhelp3

Aztán jöjjenek az itemek, az örökélet és egyéb nélkülözhetetlen hasznos nyalánkságok, amik szintén a Barnett Kollégium matematika termének tábláján keresztül hívhatók elő.

legoindyhelp4

Végül de nem utolsó sorban, ott van még az a 3 titkos pálya, melyek megnyitásához csupán néhány jelentéktelen csecsebecsét kell begyűjteni, majd azt követően az “artifact room” -ban található 3 csapóajtón keresztül elérhetővé válnak. Mellékesen megjegyzem, hogy a “Young Indy” -sből még csinálhattak volna néhány titkos pályát az “Ifjú Indiana Jones” sorozat kiemelkedőbb részei alapján. Bár minőségében nem közelítette meg a trilógiát, de ettől függetlenül több odafigyelést érdemelne, ha már annyi részt legyártottak belőle.

legoindyhelp5legoindyhelp6



Szólj hozzá Te is

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.