HELP: Aliens – Thanatos Encounter Végigjátszás [GB Color]

thanatosvégigjátszás12Ránk váró idegenek lények típusai: Kék xenomorph -ok.
thanatosvégigjátszás32Visszakerülünk a dokk 3. szintjére. Itt 50 másodperc áll rendelkezésünkre, hogy folyamatosan jobbra rohanva, egyszer csak megleljük a kijáratot.
A szint kódja: BP1JBS00L
thanatosvégigjátszás10Ránk váró idegenek lények típusai: Kék xenomorph -ok, Kék facehugger -ek, Fiatal Királynők.
thanatosvégigjátszás33
Ezen a szinten az ellen masszív darálása közben tök egyenesen, majd balra kell mennünk. Kemény 70 másodperc áll rendelkezésünkre.
A szint kódja: BP20DS00T
thanatosvégigjátszás8Ránk váró idegenek lények típusai: Kék xenomorph -ok, Kék facehugger -ek, Fiatal Királynők.
thanatosvégigjátszás34Itt is egyenesen, ám most “déli irányba” fussunk, aztán éles kanyar jobbra, a dropship -hez. Erre a műveletre 40 másodpercünk van.
Ha ezzel megvagyunk, örömmel tudatom, hogy sikeresen megmentettük tengerészgyalogos seggünket a nyáladzó protéziskirályok elől. Lazán bepattanunk a dropship –be és ahogy távolodunk az űrhajótól, az tűzijátékként milliónyi apró Thanatos -ra robban fel mögöttünk. Újabb hatalmas hajó leamortizálása írható a számlánkra egy nyavalyás Alien stuff miatt…
A szint kódja: BP2J0S00Z
Ki gondolta volna, hogy a Ridley Scott – H.R. Giger páros sötét világából érkező szörnyek 22 évvel később ellátogatnak majd a GameBoy színesebb verziójára, mikor már az Alien 3 -at követő egynéhány évben piacra dobott játékokat is csupán erőltetett bőrlehúzással, fújjolással illették a kritikusok? Ugyan a Thanatos Encounter -nek a tengerészgyalogosokon és az idegeneken kívül kapcsolata az eredeti sztori vonalával egyenlő a nagy nullával, meg az is fix, hogy nem túl történet orientált mellékágnak szánták, mégis mindent egybevetve elmondhatom, hogy van értelme végigvinni. A többi társánál egy egyedibb élményt nyújtó bájt hordoz magában. Nagyon nem rossz ez egy GameBoy játéktól.
Néha túl könnyű, néha túl nehéz, szóval hullámzik a cselekmény, akárcsak egy filmben: egyszer nyugis, máskor pedig elszabadul benne a pokol. Ugyan végigtolásával nem fogunk Ellen Ripley hírnevéhez hasonló dicsőségre szert tenni, meg hű-de-állat tengerészgyalogosnak képzelni magunkat, ám mégis szükség van rá, hogy formában maradjunk… Ki tudja mikor kopogtatnak be kis bolygónkra az idegenek…

Nos a következő végigjátszásig azt javaslom, mindenki helyezze hiperálomba magát, mert a mai túlélőmaraton után ránk fér a pihenés…

thanatosvégigjátszás35thanatosvégigjátszás36


Oldalak: 1 2 3


2 hozzászólás

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.