HELP: Aliens – Thanatos Encounter Végigjátszás [GB Color]

thanatosvégigjátszás14Ránk váró idegenek lények típusai: Rózsaszín, kék xenomorph -ok, Kék facehugger -ek.
thanatosvégigjátszás15
Hajónk központi számítógépe közli velünk, hogy emberi életjeleket észlelt erről a szintről. Ha belesétálunk a padlón tátongó fekete lyukakba, akkor hirtelen a csatornába pottyanunk, ahol “lubickoljunk” egy kicsit, majd a másik úton menjünk vissza a “felszínre”. Ott mentsük meg a túlélőt, aztán a közelben heverő, továbbjutáshoz szükséges kulcsot vágjuk zsebre. A lifttel távozhatunk a Thanatos 5. szintjére.
A szint kódja: BP20B9J04
thanatosvégigjátszás16Ránk váró idegenek lények típusai: Kék xenomorph -ok, Mellkasrobbantók, Kék facehugger -ek.
thanatosvégigjátszás17Itt már a grenade launcher -t és pulse rifle -t kell használnunk a nagyobb lények legyűréséhez. Menjünk végig a folyosón, a Caterpillar P-5000 -es rakodógépekig. Vegyük fel az ott található kulcsokat. Előre szólok, hogy mindvégig baromi sok nyálhuszárral lesz dolgunk.
A szint kódja: BP2JN9J01
thanatosvégigjátszás18Ránk váró idegenek lények típusai: Kék xenomorph -ok, Királynő.
thanatosvégigjátszás19Célunk, helyrehozni a kommunikációt köztünk és a hajónk között, majd használjuk a szinten található rakodógépet a nagyobb xenomorph kinézetű (fiatal) királynő és annak csatlósai ellen.
A szint kódja: BP30G9J01
thanatosvégigjátszás20Ránk váró idegenek lények típusai: Kék és vörös xenomorph -ok.
thanatosvégigjátszás21Megszűnik a kapcsolat a fedélzeti számítógéppel. A továbbjutás ismét kulcsgyűjtéssel lehetséges. Út közben az összes csúzliutánpótlást vágjuk zsebre, valamint egy eltévelyedett túlélőt is.
A szint kódja: BP3JL9J05
thanatosvégigjátszás22Ránk váró idegenek lények típusai: Xenomorph -ok vegyesen.
thanatosvégigjátszás23Újabb túlélőket találunk és a lángszórónkhoz naftát. Igyekezzünk pontosan célozni, mert nagyon sok lesz a dögökből. Az utolsó túlélő megmentésével ér véget a szint.
A szint kódja: BP4009J0G
thanatosvégigjátszás24Ránk váró idegenek lények típusai: Minden fellelhető ellenség egy rakáson és a Királynő.
thanatosvégigjátszás25Haladjunk végig a folyosón, amely az újabb királynőnövendékhez kalauzol. Őt is a testőreinek széles skálája védi, melyekre a lángszóró a leghatásosabb orvosság. Ha sikerült megölni a királynőt, vegyük fel a továbbjuttató kulcsot.
A szint kódja: BP4JV9J04
thanatosvégigjátszás26Ránk váró idegenek lények típusai: Zöld xenomorph -ok, Zöld facehugger -ek, Mellkasrobbantók.
thanatosvégigjátszás27A kutatócsoport még élő tagjai elmondják, hogy dolgoztak egy kísérleti stádiumban lévő fegyver prototípusán. Minden csúzli hasznunkra válik, úgyhogy a további túlélőkön kívül keressük meg azt is. Dióhéjban a tennivalónk: végig kell menni a folyosón és aprítani a facehuggerek -et. A továbbjutáshoz szükséges kulcsot út közben vegyük fel, majd ha megtaláltuk a smartgun -t (Ez lenne az a vadi új fegyver???), akkor azt is.
A szint kódja: BP5029J0H
thanatosvégigjátszás28Ránk váró idegenek lények típusai: Minden fellelhető kék színben pompázó ellenség és a soron következő Királynő.
thanatosvégigjátszás29
Mindent ellenséget a szokásos módszerrel (fölösleges részletezni) el kell pusztítani és a kulcsokat összeszedni. A szint kivégzésével egy időben, a hajó önmegsemmisítője aktiválódik.
A szint kódja: BP5J89S01
thanatosvégigjátszás30Ránk váró idegenek lények típusai: Kék xenomorph -ok, és a Királynő (Mennyi van még bakker?).
thanatosvégigjátszás31Küldetés: Evakuálás megtörtént! Önmegsemmisítő aktiválva! “ANYA” még egy királynőt észlelt (Na baszki!). Nem léphetünk le a likvidálása nélkül! Na neee, ezért veszélyességi pótlék jár! Az önmegsemmisítéssel járó brutális robbanás tán nem nyírja majd ki??? Mindegy, vágjunk bele!
A Királynő középen terpeszkedik, körülötte a védelmezői sorakoznak. Legjobb, ha a lángszórót és a smartgun -t használjuk egyszerre ellenük. Amint sikerült megölnünk a királynőt, 2 percet és 40 másodpercet kapunk arra, hogy elpucoljunk a Thanatos -ról, különben lezáródnak az ajtók, kialszanak a fények és nem láthatjuk a Barátok Közt következő epizódját. Ezt az időt a program a hátralévő 3 szint függvényében három felé osztja. Kezdődjék a maraton: Spurizzunk vissza az első szintre, a dropship -hez!
A szint kódja: BP602S005

Oldalak: 1 2 3


2 hozzászólás

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.