Havi Retro Program-ajánló: Microsoft – Dinosaurs [BEMUTATÓ]

Második extránk a “DINOSAUR MOVIES”. Nekem a tartalomnak ezen része borzasztóan bejött, talán a 6 darab, retro kort idéző rajzfilm miatt, mik többek közt elvisznek minket vadászni egy T-Rex -szel, meg alapból bemutatják nekünk a dinók fejlődését, kihalását. A látvány lehengerlő. Általa ismét gyereknek éreztem magam és a képernyőre tapadva bámultam a videókat.

nyolcadik kép

Nos, ennyi lenne maga a program, ha a készítők nem rejtettek volna még néhány apró érdekességet az “OPTIONS” mögé. A “PICTURE GALLERY” különleges képei közül elmenthetjük magunknak a legjobbakat, aztán a “SCREEN SAVERS” -ben dinoszaurusz fejekből, lábakból csinálhatunk képernyőkímélőt. A “SOUNDS” -nál a hangokat állíthatjuk be, a “PRINT” -tel kinyomtathatjuk a legszimpatikusabb őshüllőket, végül a “SLIDE SHOW” levetíti nekünk az összes képet.

kilencedik kép

Ez volna a Microsoft: Dinosaurs. Kis alkotásnak tűnik, de egy rakat információt hordoz magában. Az illusztrációul szolgáló képek nagyon szépek, a menü meg olyan szinten kőkorszaki, hogy még Frédi és Béni sem faraghatott volna ízlésesebbet. A zene a hangeffektekkel együtt ma is simán megállja a helyét. Ahogy John Hammond nem spórolt semmit a Jurassic Parkjából, úgy a Microsoft sem spórolt semmit e művéből. Tökéletesen kivitelezett dinó-enciklopédia, amiből sokat lehet tanulni kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Oldalak: 1 2


Szólj hozzá Te is

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.