Gyakori kérdések

RÓLUNK

Rólunk1

 Online magazinunk azért indult útjára, hogy kis hazánkban a gamerek számára végre rendelkezésére állhasson egy hely, ahol nem csak a legújabb témák uralják a teret, hanem koroktól függetlenül jelennek meg tesztek, bemutatók, valamint az ezekhez tartozó érdekességek.
Ezen belül a népszerű játékok mellett igyekszünk olyan művekről is részletesen informálni a Magyar Játékos Társadalmat, melyekről ezidáig egyáltalán nem, vagy csupán külföldi magazinokból, weboldalakról lehetett tudomást szerezni. Irományaink további részét exkluzív rovatok teszik ki, tehát azokban is arra törekedünk, hogy olyat nyújthassunk nektek, olvasóinknak, amiről máshonnan nem értesülhettek.

ROVATAINK

rovataink

futu-retro-rovatok-gyik-ujak 610

COINS

coins

 Oldalunkon való aktivitásotok nem marad meghálálatlanul. Viszonzásképp a Futu-Retro világában fizetőeszközként szolgáló COIN -okat vághattok zsebre, melyek levásárolhatók a STORE -ban, illetve a fenomenális cuccokban bővelkedő nyereményjátékainkhoz a nevezési díjat szintén ezekkel fizethetitek meg. E díj a nyeremények értékétől függően változhat!

Miért sújtunk benneteket a nyereményjátékkal kapcsolatban ilyen értelmetlen és haszontalan szabállyal? A válasz egyszerű: Dagobert bácsihoz hasonlóan mi is arra törekszünk, hogy felhúzzunk egy bazi nagy széfet a legközelebbi dombtetőre, amiben tárolhatjuk és kedvünkre lubickolhatunk a tőletek kicsalt COIN -ok rengetegében.

Magazinunkban a COIN -szerzés menete a következőképpen zajlik:

pontszerzes8

* Magazinunk Facebook LIKE -olása esetén privát üzenetben értesítsd CyberBob -ot annak megtörténtéről.

Fontos tudnivaló: A törlésre került hozzászólások értelemszerűen pontlevonással járnak!

A COIN gyűjtéssel kapcsolatos büntetések, szankciók:
Ha valakit csaláson kapunk, vagy csalás gyanúja merül fel a felhasználó gyűjtögető életmódjával kapcsolatban (Pl.: irreális COIN növekedést tapasztalunk) úgy a szóban forgó felhasználó COIN-jainak megszerzési módját felülvizsgálhatjuk. Ezen időszak alatt az illető COIN gyűjtési lehetőségeit felfüggeszthetjük.
Ilyen eset lehet például:
– A csevegőben, vagy a cikkek véleményezésénél ugyanannak a mondatnak a többfelé vágásával több hozzászólás írása, továbbá a csevegőben 1-1 szavas COIN-vadászat.

Ugyanannak a hozzászólásnak az ismétlése ugyanannál vagy különböző híreknél / cikkeknél / chatboxban – láthatóan COIN-gyűjtés végett.

A fentiek csak példák, egyéb esetek is előfordulhatnak!
Amennyiben az illegális COIN vadászattal kapcsolatos gyanúnk beigazolódik, a szándékos csalás a felhasználó COIN-jainak csökkenéséhez, törléséhez, illetve legrosszabb esetben a felhasználó bannolásához vezethet.
coins

NYEREMÉNYJÁTÉK

nyeremenyjatek

A Futu-Retro és/vagy annak Partnerei által kiírt nyereményjátékokon való részvételre és a nyereményjáték lebonyolítására az alábbi szabályok vonatkoznak:
-Az adott nyereményjáték folyamatával kapcsolatos szabályok, változások a rá vonatkozó közleményben kerülnek kihirdetésre.
-A Nyereményjátékban való részvétel az alant leírt Szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti:

Résztvevők:
1. Részvételre kizárólag a Futu-Retro felhasználói jogosultak.
2. A Futu-Retro felhasználói akkor vehetnek részt a nyereményjátékban, ha jelentkezésük a meghatározott időn belül történik és rendelkeznek a nevezéshez szükséges mennyiségű Coin -okkal. A résztvevőnek bármikor jogában áll a részvételtől visszalépni. Ez esetben a beváltott Coin -jait nem követelheti vissza.
3. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Futu-Retro szerkesztői, vendégszerkesztői, az esetlegesen érintett partnereik és azok közeli hozzátartozói. Ha utólagosan mégis fény derül rá, hogy ezen körbe tartozó személy nyerte meg a terméket, úgy köteles azt visszaszolgáltatni a Futu-Retro -nak, vagy a nyereményt felajánló személynek/partnerünknek.

A nyereményjátékból való kizárás:
1. A Nyereményjátékban nem vehet részt, és kizárásra kerül az a személy, kinek regisztrációja bármely okból nem megfelelő, sikertelen. A regisztráció esetleges nem megfelelő voltáért, technikai hibájáért, sikertelenségéért a Futu-Retro felelősséget nem vállal, az ebből eredő kártérítési és egyéb igényekért a felelősségét kizárja.
2. Ha a nyereményjátékra jelentkező személy a játék ideje alatt valami oknál fogva törli profilját a Futu-Retro -ról, úgy személye azonnal lekerül a résztvevők listájáról.
3. Egy IP címről csak 1 felhasználó nevezhet a nyereményjátékra. Kizárjuk és ideiglenes bannolással sújtjuk azt a személyt, aki e szabályt megszegve több hamis profillal akarna nevezést leadni.

A nyereményjáték lebonyolítása:
1. Minden résztvevő minden nyereményjátékban csak egy nyereményt nyerhet meg.
2. A nyeremény készpénzre nem váltható. A nyereményre való igény nem ruházható át.
3. Panasszal élni a Futu-Retro felé a nyereményjáték megjelölésével írásban lehet, a probléma kiderülését követő 14 napon belül. A határidőn túl, vagy a nem írásban benyújtott kérelmeket nem áll módunkban figyelembe venni.
4. A nyereményjátékkal kapcsolatban bemutatott nyeremény nem feltétlenül egyezik meg a nyertes által valóban megnyert nyereménnyel; előfordulhatnak különbségek a modell, szín, stb. tekintetében.
5. A nyeremények kiszállításának feltételeit a Futu-Retro, valamint a partnerei állapítják meg. Amennyiben a nyeremény szállítása a nyertes hatáskörébe tartozó okokból sikertelen, az ismételt kiszállítás költsége a nyertest terheli.
6. A nyerteseket a Futu-Retro írásban értesíti, és a nevüket saját weboldalán és/vagy a vonatkozó közleményben megjelölt partnerek oldalán nyilvánosságra hozza. A játék nyertese a feltételek elfogadásával beleegyezik a nyilvánosságra hozatal ilyen formájába. A Futu-Retro -nak jogában áll a nyertes/ek adatait továbbítani a partnereknek, hogy a nyeremény kiszállítása így lehetséges legyen.
Ha a Futu-Retro csak a nyertes e-mail címével rendelkezik, a nyertest a privát üzenet mellett e-mailen keresztül is értesíti. Ha a nyertes az első hivatalos e-mail elküldését követő 1 héten belül nem válaszol, a nyereményre való jogosultsága megszűnik, és egy új nyertest választanak sorsolással.
A nyereményre való jogosultság szintén megszűnik, ha a nyertes miatt a nyeremény nem juttatható el a nyerteshez a nyereményről való első értesítését követő 2 héten belül.

A nyereményjáték idő előtti befejezése:
1. A Futu-Retro fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményjátékot bármikor előzetes bejelentés nélkül megszakítsa vagy felfüggessze. Ezzel a lehetőséggel a Futu-Retro különösen akkor él, ha műszaki okokból (például vírusos számítógépes rendszer, manipuláció, hardveresen és/vagy szoftveresen fellépő hiba) vagy jogi okokból a játék szabályszerű lebonyolítása nem lehetséges. Amennyiben az ilyen típusú idő előtti befejezésére az egyik játékos magatartása adott indokot, úgy a Futu-Retro követelheti az adott személytől a keletkezett károk megtérítését.

Adatvédelem:
1. A résztvevők regisztrált adataival kapcsolatban a Futu-Retro kötelezi magát arra, hogy az adatvédelmi előírásokat betartja, minden adatot bizalmasan kezel.

Felelősségvállalás:
1. A Futu-Retro a nyeremény kézbesítésével mentesül mindenfajta felelősség alól. A jogi és/vagy tárgyi hiányosságokért nem vállal felelősséget.
2. Amennyiben a nyereményt a Futu-Retro egy partnere biztosítja, a megkapott nyereményre vonatkozó igényeket közvetlenül azon partnerek irányába kell benyújtani, akik a nyereményeket biztosították.