GameBoy – Handy Game Machine koffer [BEMUTATÓ]

fő590

A minap olyan kincsre bukkantam, mely már rögtön, a legelső pillanatban 2 dologgal taglózott le. Az egyik a hatalmas méret, a másik pedig, hogy nagy GameBoy rajongó lévén még ezidáig sosem sikerült találkoztam hasonló szépségű Nintendo handheld-kiegészítővel. Kapva a különleges alkalmon, rögvest fel is vettük a kapcsolatot “Konzolda” rovatunk mai főszereplőjének tulajdonosával. Ő természetesen készségesen együttműködött velünk abban, hogy ország-világ elé tárhassuk a tulajdonában lévő kincsének minden porcikáját. Na de minden további szószaporítást mellőzve, fókuszáljunk a Homola Ferencnek köszönhető lehengerlő képekre:

1kép

2kép

3kép

Nos, ez az eredeti, Japán, masszív műanyagból készült, ezüst feliratos Nintendo GameBoy koffer a körülbelül 29cm x 19cm x 5.5cm -es méreteivel (összecsukott állapotában), már így ránézésre engem tökéletesen meggyőzött arról, hogy egy rajongó, vagy az a személy, aki csupán tisztességes (GameBoy -hoz méltó) helyen szeretné tartani handheldjét, no meg a hozzá tartozó kedvenc kazikat, kitűnő vételre talál e biztonságos, pattintással nyíló kofferben.
Felnyitása után láthatóvá válik a 3 nagyobb, illetve az 1 hosszan elnyúló, kisebb rekesz. Ez utóbbi kitűnő helyet biztosít az összekötőkábelnek, a másik 3 közül a középsőbe helyezhetjük a GameBoy Classic -ot, a jobb, valamint baloldaliba pedig 9-9 kazetta fér el, de az egyikben tarthatjuk akár mondjuk a gép adapterét.

4kép

5.kép

7kép

6kép

 

Aki e fotók végignézése után mindenképpen be szeretne szerezni magának egy ilyen “GameBoy – Handy Game Machine” -t, az ITT. megleli a termékre vonatkozó hirdetést. Még egyszer hatalmas köszönet Ferencnek a képekért!


Szólj hozzá Te is

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.