G2 Café Geek & Game [AJÁNLÓ]

A berendezés egyértelművé teszi, hogy tervezés során semmit nem bíztak a véletlenre, az üzlet mind kialakításában, mind kínálatában maximálisan igazodik a játékosok igényeihez: a hely két részből áll, a nagyobb fele értelemszerűen a videojáték üzletnek van fenntartva, a kisebb pedig egy takaros kis kávézónak, ahol a kínálatot épp csak annyira bonyolították meg, amennyire kell.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló11

 

Vannak alap kávés italok, emellett pedig olyan helyi kávéspecialitások, mint a sütőtökös, kardamomos, csokoládés málnával kínált latte. A G2 Café-nál természetesen gondoltak a laktózérzékenyekre is, így a legtöbb ezek közül kérhető laktózmentes tejjel, kókusztejjel vagy mandulatejjel. Persze a kávék széles választékán túl szerencsére rengeteg izgalmas ital is akad a szálas tea válogatások, limonádék, forrócsokik, üdítők, turmixok, shake-ek, alkoholmentes koktélok személyében – és ez még nem minden! A csomagolt kávék, teák és csokik lehetővé teszik, hogy magunkkal vihessünk egy csipetet a “G2 Café életérzésből”.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló12

 

Ezen felül lehetőségünk nyílik videojátékok által ihletett ízletes sütemények megkóstolására, szendvicsek terén pedig válogathatunk a teljes kiőrlésű, a marhapárizsis, a Pick téliszalámis, a rántott csirkemelles szendvicsek és a spárgás sonka ciabatta közül.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló13

 

Hab a tortán, hogy nem a pult mellett ácsorogva kényszerülünk a megvásárolt remek étkek elfogyasztására (bár a kedves pultos hölgyek társaságában ez nekem nem jelentene gondot), hanem ledobhatjuk magunkat a kifejezetten erre a célra igényesen berendezett kiülős részre. Ez az opció számomra a hétvégi, vagy ünnepi vérnyomásnövelő nagy-bevásárlások alkalmával életmentő lehet.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló14

 

Ilyen jellegű helyek egyébként működnek külföldön, viszont nálunk abszolút egyedi a koncepció, éppen ezért örvendetes, hogy végre Magyarországon is létrejött egy olyan konzolbolt, ami mert újítani és ennek köszönhetően többet nyújt nekünk, mint bármely konkurens bolt.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló15

 

Remélem a leleményes ötletgazda rengeteg hasonlóan szerethető jövőbeli tervet tartogat még a tarsolyában, ugyanis ebből a lehetőségből még többet lehetne kihozni, hogy hosszabb távon is megőrizhesse egyediségét a G2 Café. Ez alatt persze nem csak azokat a más üzletek által jól bevett közönségbecsábítónak vélt húzásokat értem, mint a dizájn elmélyítése, meg a kiállítható konzolok beszerzése, melyeken az aktuális sláger próbálható ki. Régebben talán ennyi elég volt, ha azt akartuk, hogy a felszereltségét illetően kielégítővé váljon a hely felhozatala, de ma már több extra kell, különben nem lesz meg a folyamatos versenyelőny a konkurenciával szemben.
Ahhoz, hogy még szélesebb körben megszólíthassák a gamereket elengedhetetlen a különböző házi versenyek, az idősebb korosztályt is becsalogató, kis helyet igénylő kiállítások (Pl.: retro témában) tervbe vétele, illetve belehetne vonni a cosplayeseket is. Mivel a bolt vásárló központú politikát folytat, szerintem ezeket a dolgokat Ők már rég számba vették, úgyhogy nem is csűröm-csavarom tovább a mondandómat.
Mindent összevetve szerencsésnek éreztem magam, hogy Pesten belefuthattam egy ilyen boltba. Csak ajánlani tudom azoknak, akik egy kicsit is szeretik a videojátékokat, mert komolyan mondom jó úgy elveszni a polcokat beborító játékok nézegetésében, hogy közben lehetőségünk adódik bedobni egy kávét, meg egy krémest.
Az Árkádban található G2 Café minden nap szeretettel várja a videojátékok szerelmeseit, hétfőtől szombatig 10 órától 21-ig, illetve vasárnap 10 órától 19-ig.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló16


Oldalak: 1 2


2 hozzászólás

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

 • liligirl adatlap-képe
  liligirl [ 164 ] [lány] [cuki] 2017-02-21
  1
  0

  Tetszett az ajánlód. A westendben lévő g2café is ilyen bejövős? Csak mert 4-6-ossal járok és benéznék valamikor.

  • CyberBob adatlap-képe Admin
   CyberBob [ 1504765 ] [fiú] [Alapító] 2017-02-22
   0
   0

   Én csak az Árkádban lévő üzletben tettem körtúrát, de szerintem a többi G2 Café-ban sem fogsz csalódni, úgyhogy nézz be nyugodtan.

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.