G2 Café Geek & Game [AJÁNLÓ]

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló1

 

Bevallom őszintén, nem kenyerem a konzolboltok látogatása, no de nem azért, mert jobban kultiválnám a gép előtt fotelben tespedős, külföldi és hazai webshopokból rendelős életformát. Ennek valójában számos oka van:
1. A már-már röhejesen magas árcédulával ellátott termékek.
2. A vásárlók hülyének nézése azzal, hogy egyes helyeken használt játékokat újrafóliázva próbálnak újként árusítani.
3. A bolti eladók néha hajlamosak elfelejteni, hogy nem a vásárló van értük (tudom jól, hogy erről legtöbbször nem csak az alkalmazott tehet) és sajnos hírből sem ismerik az illemet.
4. A kilencvenes évek közepétől kezdődően egyik üzlet sem mert komoly újításokat eszközölni magán, mert érezhetően a vásárlók megtartása helyett a profit növelésére álltak rá.

 

Ezek után nem csoda, hogy egyből felkaptam a fejem, mikor feltűnt a színen az ország első gamer kávézója, a G2 Café, de az igazat megvallva a máshol szerzett eddigi rossz tapasztalatok fényében nem vettem a fáradtságot, hogy elmenjek és jobban szemügyre vegyem. Egészen addig nem érdekelt a téma, amíg az egyik ismerősöm fel nem hívta rá a figyelmem, hogy az otthonomtól 10 percre található Árkád bevásárlóközpont 1. emeletén is nyílt egy ilyen kávézó. Ha már úgyis be kellett ugranom az ugyanezen az emeleten található könyvesboltba, gondoltam teszek vele egy próbát. Nos, nem bántam meg!

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló2

 

A belépést követően egy pillanatig sem lehet kétségük a játékok széles skálájára éhező érdeklődőknek, hogy megfelelő helyre érkeztek, hiszen a tágas, nem túlzsúfolt üzlettér polcairól a jól ismert játékok, konzolok, kiegészítők, gamer csecsebecsék köszönnek vissza.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló3

 

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: A jelen konzolgenerációt meghódító címektől kezdve a sapkákon, pólókon, pulóvereken és zoknikon át egészen a társasjátékokig terjed a felhozatal.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló4

 

Többek közt olyan, a retro játékos szívét megdobogtató termékekbe is belefuthatunk, mint a Pac-man Ghost lámpa, Mega Drive mintás jegyzetfüzet, NES kontrollerekkel kipingált tornazsák, Classic Mario kifordítható hátitáska vagy az általam is bezsákolt a Game Boy mintás póló és pénztárca. Ezúton is szeretnék a G2 Café-nak köszönetet mondani értük!

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló5

 

A bolt kínálatának végigböngészésekor rögvest felfigyeltem rá, hogy a játékokat igen kedvező áron kínálják a budapesti átlaghoz képest, ám a szűkösebb pénztárcával rendelkező vásárlók sem maradnak hoppon. Számukra a VJB Prémium jelzéssel ellátott játékokat tudják ajánlani, mely a videojatekbolt.hu -nál csakis a minőségi, teljesen újszerű, kifogástalan fóliás csomagolású termékeket jelenti és nem a széjjelkarcolt, kidobni való darabokat. Kérésemre meg is mutattak néhány lemezt, amin egyértelműen kivehető volt, hogy az előző tulajdonosok vagy egyáltalán nem vagy alig használták azokat.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló6

 

Mellesleg a kiszolgálást illetően egyáltalán nem tapasztaltam olyan trehány hozzáállást, mint az Árkád többi konzolboltjában, ahol 5 perc eltelt mire a pult mögötti monitorba merült 2-3 eladóból egy megszólított. Itt a maximálisan hozzáértő eladó segítségére bármikor lehet számítani. Minden terméket a lehető legnagyobb gondossággal mutat be, legyen szó egy gyűjtői játékról vagy egy szimpla Zelda-s kulcstartóról.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló7

 

Külön piros pontot érdemel, hogy jó pár tippel is ellát a kiszemelt játékok bemutatása közben. Csupán körülbelül másfél órát beszélgettünk mindenféle dologról, ami egy gamert csak érdekelhet.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló8

 

Mint már korábban említettem, átlagon felüli játékbolttal van dolgunk és ezt nem csak azért ismételgetem, mert elsődleges cél Náluk a vásárló elégedettsége valamint az, hogy mindig minden helyzetben számíthassunk kedvenc konzolüzletükre.

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló9

 

g2 café videojatekbolthu futuretro ajánló10


Oldalak: 1 2


2 hozzászólás

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

 • liligirl adatlap-képe
  liligirl [ 164 ] [lány] [cuki] 2017-02-21
  1
  0

  Tetszett az ajánlód. A westendben lévő g2café is ilyen bejövős? Csak mert 4-6-ossal járok és benéznék valamikor.

  • CyberBob adatlap-képe Admin
   CyberBob [ 1504767 ] [fiú] [Alapító] 2017-02-22
   0
   0

   Én csak az Árkádban lévő üzletben tettem körtúrát, de szerintem a többi G2 Café-ban sem fogsz csalódni, úgyhogy nézz be nyugodtan.

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.