Felhasználási feltételek

A Futu-Retro online magazinban a legtöbb szolgáltatáshoz csak a regisztrációt követően juthatsz hozzá. A mindenki számára ingyenesen elérhető regisztrációval elfogadod a felhasználási feltételeket. Adataidat harmadik félnek nem adjuk tovább. Mindemellett fent tartjuk magunknak a jogot, hogy esetleges magyarázat nélkül elutasítsuk a regisztrációdat.
Hozzászólásaidban a hatályos szabályokba, illetve a FutuRetro Szabályzatába ütköző dolgokat ne írj! Tehát tilos a kereskedelmi célú reklámozás, más hazai videojátékos weboldal tartalmának belinkelése, a WAREZ, a trágárság, a rasszista megjegyzések írása, valamint tilos mások hovatartozását, vallását megsértő megnyilvánulásokat tenni. Ne OFF-olj! Próbálj meg az adott topik témájához kapcsolódóan írni! Eszmecserére, chat-elésre ott van a chatbox és a Fórumnak az erre alkalmas topikjai! Továbbá kéretik a szerkesztőkhöz intézett negatív kommenteket indulatszavak és személyeskedés nélkül közölni. Amennyiben ez valamiért mégis nehezedre esik, úgy a 3. komolyabb felszólítást követően bannolunk.
A regisztrációval elfogadod, hogy e jogszabályokba ütköző, általad írt/feltöltött tartalmadat minden indoklás és azt megelőző értesítés nélkül módosíthatjuk, vagy törölhetjük. E szabályok többszöri megsértése esetén ugyanez vonatkozik a felhasználói profilodra. A moderátorok ítéletét felülbírálni szigorúan tilos!

Adás-Vétel-Csere:
– A Futu-Retro-n lehetőséged nyílik a saját, eladásra/cserére szánt dolgaid hirdetésére, viszont a kellő kategóriában tedd ezt meg, azon belül is a megfelelő témában (ha van ilyen)!
– Szintén ne adj meg személyes adatot, elegendő lesz a Privát Üzenet is, hiszen aki akar, megtalálhat ott is.
– Mások számára zavaró tartalmak áruba bocsátani az oldalon tilos!
– Illegális úton beszerzett termékek (pl. másolt játék, lopott játék/konzol, módosított konzol,  stb.) árusítása tilos! Továbbá tilos a konzolok módosítását végző személynek nálunk reklámoznia tevékenységét. Az ilyen esetet módunkban áll jelenteni az illetékes hatóságoknak.
– Az oldal nem vállal felelősséget az üzlet során keletkező bármilyen jellegű (szellemi, anyagi, testi stb.) károkért!
-Egy jó tanács: SOHA NE UTALJ ELŐRE olyan felhasználónak, akit nem ismersz. Ha mégis megtetted és megkárosítottak, úgy arról a “Fórum-> Kivel nem érdemes és nem érdemes üzletelni-> Kivel nem érdemes üzletelni” informálhatod a többieket.

Az előzőekben leírtak értelmében mi felelősséget nem tudunk vállalni a felhasználóink kommentjeinek és hirdetéseinek tartalmáért.