Exkluzív (CyberRace) interjú Syd Mead -el.

 

CyberBob: Van-e esetleg olyan érdekesség a CyberRace fejlesztésével kapcsolatban, amiről a megjelenésekor egyáltalán nem cikkeztek az újságok, és amiről most a leplet lerántva szívesen megosztana a FutuRetro olvasóival?
Syd Mead: Nos, nem emlékszem, hogy erről írtak-e valaha, de számomra a legérdekesebb az volt, mikor a fülembe jutott, hogy
Harrison Ford fogja kölcsönözni a játék főszereplőjének, Shaw -nak a hangját, meg az arcát is róla mintáznák. Ez a Szárnyas Fejvadász után kellemesen érintett. Eredetileg több figyelmet szántak volna a karakterének azzal, hogy a versenyek közé, a Flashback -hez hasonlító, oldalnézetes pályákat iktatnak be. Végül megkurtították a sztorit, mert a színész által megjelölt honorárium nem fért bele a költségvetésbe.
CyberBob: Hát úgy vélem Harrison Ford jócskán megdobta volna a szoftver eladását, de most már kár ezen filózni. A CyberRace (a hibáit leszámítva) végül ennek ellenére szuper lett és nálam még mindig ott nyargal a favoritok között.
Valamennyi Magyar rajongója nevében nagyon köszönöm ezt az exkluzív és egyben az első hazai magazinnak adott interjút Mr. Mead. Igazi élmény volt számunkra! További hasonlóan sikeres, alkotásokban gazdag éveket kívánunk Önnek!
Syd Mead: Én is köszönöm a nosztalgikus interjút. Minden jót!
Hölgyeim és Uraim! Ez volt Syd Mead -el, a fantasztikus művészet talán legjelentősebb alakjával készített interjúnk.
Legközelebb egy játékfejlesztő tehetséggel fogunk elbeszélgetni a legeslegérdekesebb művének kulisszatitkairól. Hogy kivel? Az egyenlőre maradjon a mi titkunk…

sydinterjú14


Oldalak: 1 2 3


2 hozzászólás

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.