Corvin Konzol [AJÁNLÓ]

corvin konzol ajánló futu retro 640
 

Nagyjából két hónappal ezelőtt úgy döntöttem, nem hagyom Xbox Classic konzolomat a TV alatt kihasználatlanul porosodni és egy alapos tatarozás után beüzemeltem. Ment a kis fekete gyönyörűség, mint annak a rendje, ám a gond akkor ütötte fel a fejét, mikor sort kerítettem volna a lemezek előkeresésére. Szomorúan konstatáltam, hogy a régi gyűjteményem az évek múltával leredukálódott mindössze 2 darabra (DOOM 3 Limited Collectors Edition, Just Cause).
corvin konzol ajánló futu retro hu1

 

Mit mondhatnék erre? Ez az eredménye annak, ha az ember épp nincs a toppon anyagilag és szép lassan kénytelen megválni szeretett játékaitól. Na, de lényeg a lényeg, elkezdtem nyomozni a neten a régi kedvencek után és ekkor akadtam rá a Corvin Konzol Videó Játék Szaküzlet webáruházára, ahol az “Xbox Játékok” fül alatt a legklasszabb címek bőséges kínálata fogadott.
corvin konzol ajánló futu retro hu2

 

Na nekem sem kellett több, másnap már rohantam is a boltba, mely egy igen eldugott helyen, Budapesten, az Üllői út 52/a szám alatt nyitotta meg a kapuit a játékosok felé még 2012 januárjában.
corvin konzol ajánló futu retro hu3

 

A Corvin Bevásárlóközponttól csupán 2 percnyi járóföldre lévő üzlet egyik különlegessége a borzasztóan kicsi alapterület, ugyanakkor igényes a környezet és, mint ahogy azt a fotók is prezentálják, a választék bőven eléri a nagyobb boltok termését (Szerintem némelyikét lazán túlszárnyalja!). Több száz játék közül választhattok, a palettán pedig a legismertebbektől a ritkaságokig megtalálható minden, amit el tudunk képzelni, de ne álljunk meg itt! A srácok nagyon jól tudják, hogy kedvenc gépünkhöz igencsak sok kiegészítőt kell vásárolnunk, ha teljes pompájában akarnánk kiélvezni a modern konzolozás által nyújtott lehetőségeket, ennél fogva a felhozatalból a kontrollerek, kamerák, kábelek, tokok, headsetek és más fontos kiegészítők sem hiányozhatnak.
corvin konzol ajánló futu retro hu4

 

Simán el is vesztem volna az egész falat beborító tömött polcok vizsgálata közben, ha a bejárattal szemközti fal egyik szegletét befoglaló Xbox Classic játékok bőséges kínálata nem juttatja eszembe a látogatásom legfőbb okát.
corvin konzol ajánló futu retro hu5
corvin konzol ajánló futu retro hu6

 

A retro gamer nyálelválasztását rögvest megindító címek közül (pl.: Silent Hill 4, Doom 3 Resurrection of Evil, Aliens versus Predator Extinction, Evil Dead A Fistful of Boomstick, Spectrum Warrior Ten Hammers) hosszas mazsolázás után az alábbi négy kincsre esett a választásom.
corvin konzol ajánló futu retro hu7

 

Ezúton szeretném is megragadni az alkalmat, hogy a Corvin Konzol csapatának megköszönjem a Futu-Retro ezen játékokkal való támogatását, továbbá külön hatalmas köszönet azért, mert ismét játszhatok a régi kedvenceimmel! Ha a jövőben valamelyikről teszt jelenne meg a magazinban, akkor az csak és kizárólag Nekik köszönhető!
corvin konzol ajánló futu retro hu8

 

Amellett, hogy a bolt pénztárcabarát árazással dolgozik, további jó hír, hogy lehetőségünk nyílik a használt játékaink, vagy konzolunk beszámítására az újonnan vásárolt termék árába, valamint garanciát vállalnak mind az új, mind pedig a használt termékeikre. Persze kizárólag kiváló minőségű termékeket forgalmaznak, de ha mondjuk az egyik használt lemezükön egy hajszálkarc mégis belerondítana az összképbe, akkor sincs veszve semmi, mivel a játékok, gépek, kiegészítők forgalmazása mellett a Corvin Konzol lemezpolírozással is foglalkozik (800 forint / lemez áron) és a Tőlük vásárolt lemezeket teljesen ingyen felpolírozzák.
corvin konzol ajánló futu retro hu9

 

Számomra hatalmas plussz volt még a gyors, pontos és rugalmas ügyintézés, a srácok vevőközpontú hozzáállása. Tényleg mindenkinek ajánlom a boltot, aki konzolos ügyekben kérdez mert tőlük aztán bármit kérdezhetünk, mindenre tudnak válaszolni, nem úgy mint más helyeken. Például aznap délután még gyorsan beugrottam egy másik üzletbe, mely ugyancsak a 4-es 6-os villamos vonalának közelében leledzik és mikor az egyik játékról kérdeztem a pultot aktívan támasztó eladót, konkrétan azt a lekezelő választ kaptam tőle, hogy vegyem meg és majd megtudom milyen, ha otthon kipróbáltam. Na a Corvin Konzolban ehhez hasonló nemtörődöm hozzáállással nem találkozhattok! Az eladók jól informáltak, értik a dolgukat, segítőkészek a legjobb szakemberek akikkel eddig találkoztam! Apropó, szakemberek: a Corvin Konzol a Sony PlayStation 1, PlayStation 2, Xbox Classic gépek mellett az újabb konzolok javítását, karbantartását is vállalja.
corvin konzol ajánló futu retro hu10

 

Gondolom most már illő volna a bolt negatívumai közé sorolható dolgokról is szót ejteni, de őszintén szólva én nem szembesültem semmi ilyesmivel, azaz egyetlen apróság van, mégpedig hogy a Xbox Classic, PlayStation 1, PlayStation 2 lemezeken kívül más régebbi platform játékaiba nem botlottam, így a Corvin Konzol elsősorban nem a retro játékosok számára lehet a paradicsom, azonban ha csak az újabb játékokért térnétek be, akkor azokat abszolút megtaláljátok itt új és használt formában, minden mennyiségben.
Tehát, amennyiben egy tisztes felhozatallal rendelkező játékboltot kerestek, ahol alacsonyak az árak, rendszeres akciókkal várnak, valamint a dolgukat értő eladók korrekten, segítőkészen, maximális felkészültséggel állnak a vevőkhöz, akkor a legjobb helyen jártok. A Corvin Konzol egy komoly videó játék szaküzlet és nálam kiállta a próbát. Bátran merem mondani,hogy nem fogtok bennük csalódni!
corvin konzol ajánló futu retro hu11

 

A üzlet hétfőtől péntekig 10:00-19:00 között, szombaton pedig 10:00-14:00 között várja az érdeklődőket. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Én a 3-mas metróval mentem, de mehettem volna akár a 4-6 villamossal is, mert a Corvin Negyed megállótól 50 méterre található a Klinikák irányába sétálva. Aki nem Budapesten lakik, az se csüggedjen, ugyanis van házhoz szállítás, ami 6000 Ft feletti vásárlás esetén (0 – 6.000 Ft vásárlás esetén 1400 Ft) ingyenes és az ismerőseim szerint elég gyors.
További részletekért csekkoljátok a Corvin Konzol Facebook-oldalát!2 hozzászólás

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.