Best Stuff [AJÁNLÓ]

A széles választék a konyhán kívül az otthonunk minden zugára kiterjed pincétől a padlásig. Továbbá nincs hiány az ázsiai vonatkozású csecsebecsékből, strandcuccokból, ültethető fűszernövényekből, húsevő virágokból, grill party eszközökből, ágyneműkből, világtérképekből, különféle ficsőrökkel felruházott ital tartókból, kiöntőkből, tárolókból, ivós és erotikus témájú (vicces) játékokból, a Karate kölyök film szenvedélyes rajongóinak a kedvencéből, a bonsai fából. És nem utolsó sorban vannak pipere holmik is. A romantikusabb lelkű vásárlók szívecske mintás mütyürökkel, szerelem gyöngy nyaklánccal lephetik meg szívük választottját. Erre a sokszínű világra az ócska tömeg gyártott, silány termékekhez szokott szem bizony rácsodálkozik.

Kicsit tartottam tőle, hogyha más nem, majd az árak lelohasztják a kíváncsiságomat, hát nem így történt. Mindenhez garantáltan a legkedvezőbb árakon juthatunk hozzá és ezt komolyan mondom! A hazai piac összes ajánlatát megvizsgálva netán egy másik webshop kínálatában mégis megtalálnánk ugyanazt a terméket alacsonyabb árcímkével ellátva, akkor nincs más teendőnk, mint az információt (a hozzá tartozó linkkel egyetemben) eljuttatni a BestStuff csapatához és Ők ugyanazon az áron (jobb esetben olcsóbban) elérhetővé teszik azt számunkra! A BestStuff előnye továbbá a bizonyos időközönkénti 10-80%-os leakciózásokban rejlik.

Azt hiszitek több “kincset” nem tartalmaz ez a “kincses bolt”? Nagy francokat! Van még bőven látnivaló kérem szépen…. Az egyéniségünkhöz passzoló, a legszürkébb ruhákat feldobó kiegészítők, Minecraft verzióban is kapható napszemüvegek, szobrok, bögrék, órák, matricák, plüss figurák, háztartási kellékek, csináld magad neonvilágítások, mindenfajta telefonhoz használható kütyük, melyek lehetnek cukik, elegánsak, vagy csupán nagyon hasznosak, mint a rúzs alakú power bank, meg az applikációs kulcskereső… és még egy seregnyi holmi fogad egymás hegyén hátán. Életemben nem pipáltam olyat, hogy egy kosarat teli tudtam volna pakolni mindenfélével és még így is otthagytam volna több rakat szimpatikus cuccot.

De nem látom értelmét folytatni e példátlan mennyiségű termékkavalkád górcső alá vételét, amivel a BestStuff nevét nagyobbíthatnám, mert ennek az üzletnek nincs szüksége effajta túlnyújtott reklámfogásokra. Másrészt meg napestig taglalhatnám a különféle kategóriákat és azokon belül a ki tudja mennyi csoportba sorolható termékek teljes listáját, erősen kétlem, hogy az ajánlóm soraiból bárkinek átjöhetne az általam tapasztalt, szavakkal le nem írható áll-leejtős élmény. Ezt látni és első kézből kell megtapasztalni az érdeklődőknek, nem mások irományaiból levonni a következtetéseket, hisz különböző emberek vagyunk, különböző igényekkel. Persze nem várhatom el a fővárostól távolabb eső településeken éldegélő kedves olvasóinktól, hogy mindent sutba dobva szemrevételezés gyanánt felutazzanak Pestre. Nekik mindössze annyit mondhatok, ne féljenek a házhoz szállítástól, a BestStuff nem zsákbamacskát kínál és a szállítási költség sem vészes egyáltalán (Házhoz szállítás futárszolgálattal 1190 Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén 0 Ft az ország egész területére. Pick pack ponton való átvétel 890 Ft, foxpost csomagautomata 490 Ft). A délelőtt 11 óráig leadott megrendelést még aznap becsomagolva átadják a futárnak, így akár 24 órán belül megérkezhet a csomag.
Mellesleg a széles kínálat, mérsékelt árak mellett tovább erősíti a látogatók komfortérzését a 100%-ig korrekt, hozzáértő kiszolgálás. Alapvetően mikor belép az ember egy boltba és látja az eladón a segítőkészséget akkor máris szívesebben vásárol több dolgot. Nos, ilyen szempontból nálam jelesre vizsgázott a hely. A végtelenül rokonszenves eladó (aki az üzlet egyik tulajdonosa is egyben) akkor is rögvest a segítségünkre siet, ha csupán bámészkodunk vagy céltudatosan nézelődünk és több kiszemelt esetén segít az elképzeléseinkhez leginkább passzoló ajánlatot kiválasztani, sőt ott az üzlettérben a lehető legnagyobb gondossággal bemutatja, beüzemeli a termékeket, ezzel teljes körű információt szolgáltatva róluk. Így seperc alatt eldönthetjük, hogy valóban megfelelnek-e az igényeinknek.

Mikor a pultra helyezve aprólékosan megmutatta az addig még nem látott Game Boy mintás uzsonnás dobozt, nekem már nem volt okom kételkedni azon kijelentésében, miszerint olyan üzlet megalkotása, üzemeltetése volt az álmuk, amiben minden érintett megbízhat. Úgy gondolom e kifogástalan, minőségi dobozra abszolút megérte 3950Ft-ot rászánnom.

Ottjártamkor arra szintén felhívta a figyelmem, hogy a külföldi trendekkel, újdonságokkal lépést tartva állandó jelleggel erősíteni kívánják az amúgy sem csekély választékot. Például a strand cuccok kategóriájának bővítésével párhuzamosan egy rakat izgalmas különlegességet hoznak el nekünk, valamint más licencelt, hivatalos forrásból származó termékek (Star Wars, Nintendo, Marvel DC Comics és Disney) érkezése ugyancsak várható, de neves márkától függetlenül gondosan ügyelnek rá, hogy garantáltan kiemelkedő, megfelelő minőségű termékekhez juttassanak minket.

A választék bővítésénél elsődleges szempont számukra, hogy korábban milyen jellegű termékek felől érdeklődtek az ügyfelek, illetve milyen jellegűeknek volt pozitív a fogadtatása. Akkor sem kell kétségbe esni és más üzletek felkeresését fontolgatni, ha igényeinknek megfelelő ajándékot nem találnánk a polcokon, mert a BestStuff tényleg sokkal több egy hagyományos értelemben vett ajándékboltnál. Mint mondottam, Náluk mindig az ügyfél az első. Konkrét ajándékötlet esetén segítenek beszerezni azt, vagy küllemében, tulajdonságaiban hasonlót. Bevallom, az én bizalmamat ezzel az apró odafigyeléssel nyerték el közvetlenül a legelején, az uzsonnás doboz átvételekor. Amint szóba hoztam a kis “szürke tégla” emlékének állított múzeumot, azon nyomban felajánlották, hogy utána néznek más Game Boy mintás relikviáknak és lássatok csodát, 24 óra elteltével küldték is e-mail-ben a fotókkal ellátott listát. Ritka idehaza az ilyen eladó-ügyfél kapcsolat, meg kell becsülni!

Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a BestStuff csapatának, amiért az itt látható 4 kinccsel támogatták a magazin Game Boy Classic Múzeumát! A legjobb az egészben, hogy mindegyikből vettek fel a kínálatunkba, tehát mostantól más Game Boy rajongó is hozzájuthat azokhoz.

Persze fennáll a lehetősége annak, miszerint se elég időnk, se fogalmunk nincs arról, mivel kedveskedhetnénk a megajándékozandó személynek és félünk attól, hogy a kiszemelt ajándék nem fog megfelelni az ízlésének, vagy az illető birtokában már van egy hasonló darab. Nos, ekkor sincs minden veszve, hiszen az ilyen bakikat orvosolhatja a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, meg egy felettébb kecsegtető megoldás: a különböző értékekben megvásárolható, bő 2 évig felhasználható BestStuff ajándékutalvány.

Végtelen egyszerűségéből fakadóan sokan ódzkodhatnak ezen opciótól. Személytelennek tarthatják. Szó se róla, megértem az álláspontjukat, azonban ha halvány fogalmunk nincs róla, mire vágyik a családtag/ismerős és kérdezősködéssel sem akarjuk lerántani a leplet ajándékozási szándékunkról, úgy mégis ez lehet a legkézenfekvőbb választás. Ellenkező esetben maradna a találgatás, bizonytalanság, a nagy rizikófaktor, hogy mellélövünk. Szerintem nincs olyan ember, aki a BestStuff több ezer kifogásolhatatlan minőségű terméke közül ne váltaná be örömmel valami kedvére valóra az utalványát.

Az eddigi tapasztalataim alapján összességében nem tudok semmi rosszat mondani az üzletről és felhánytorgatható hiányosságokat sem tapasztaltam. A BestStuff a névhez hű kínálatával igyekszik a teljesség igényével felvonultatni mindazt, ami szép, hasznos, bohém színes vagy elegánsan csillogó és mindenképpen különleges ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak, nőknek és férfiaknak egyaránt. Külön örülök, hogy a retro húrokat is megpendítették, viszont nem tagadom, örömmel fogadnék még Game Boy relikviákat, de ez csak a Game Boy Classic Múzeum gyűjteményének gyarapítása okán hozom fel, valójában az elégedettségem több, mint 100%-os!
Hatalmas plusz a kellemes légkör, hogy jól megközelíthető tömegközlekedéssel és/vagy autóval, ugyanakkor a minden szükséges információval ellátó webáruház színvonalas, letisztult felülete meg könnyen használható, áttekinthető. A tulajdonosok vevőorientált hozzáállása elismerést érdemel, látszik rajtuk az igyekezet, miszerint a legjobbat szeretnék kihozni a vállalkozásukból. Sajnos ez jelen korunk világból kiveszőben van. A BestStuff-nál érvényesül igazán az a mondat, hogy mindent a vásárlókért. Határozottan olajozottabban mennek Náluk a dolgok, mint más, hasonló jellegű ajándékokra szakosodott helyeken. Úgyhogy nyugodtan forduljatok hozzájuk bizalommal bármely csatornán keresztül és aki teheti, az látogasson el az üzletbe, nézzen szét – felszínesen végigszaladni viszont nem érdemes rajta, legalább egy órát igényel a kínálat végigböngészése, annyi rejtett részlete van. Az egész napos fárasztó rohanás ellenére is a BestStuff-ban tett körsétám minden kétséget kizáróan a hónap legjobb programja volt.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, nem fogjátok megbánni!

 

Elégedettségem jeleként szeretném felajánlani Nektek a következő lehetőséget:

Aki ez év december 31-éig BestStuff-tól vásárol és ezt bizonyítandó küld egy fotót a megvásárolt termék/ekről és a blokkról, annak 2000 pontot
írok jóvá a Futu-Retro Store-ban! (Az ajánlatot csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe, tehát a fotók elküldése előtt ne
felejtsetek el regisztrálni!)


Oldalak: 1 2 3 4


6 hozzászólás

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.