Best Stuff [AJÁNLÓ]

Csöppet visszakanyarodva a multifunkciós eszközökhöz, örömmel jegyzem meg, hogy a Zelda fanok sem maradnak hoppon, sőt a retro játékok szerelmeseinek mindenképp javasolnám az ajándéktárgyak megsasolását, mivel belefuthatnak a 80-as, 90-as években piacra dobott stuffok ismerős figuráit ábrázoló termékekbe is.

Hirtelen nem tudnék választani közülük, annyira klasszak… Mit választani???? Kivétel nélkül mindre fáj a fogam!!!

Elképzeltem magam előtt, amint a hajnali felkelést követően felkapcsolnám az ágy fölé helyezett, éjjeli irányfényként is használható Super Mario World-ös lámpát, hogy a padlón szerteszét heverő cuccaimban való elbucskázást megelőzzem…

… A konyhába kicsoszogva a cukorka színekben világító, több részes Tetris lámpa megnyugtató fényénél (ami egyébként egy romantikus együttléthez simán nyújthat kellemes hangulatot) a szekrényben sorakozó kontrolleres, hőre változó Super Mario-s, Mario World-ös, Metroid-os, SNES-es bögrék egyikében elkészíteném a kezdődő fejfájásomat tompító kávét.

Majd a 80 darabos Super Mario, illetve Tetris mágnes készlettel beborított hűtőből kihalásznám a nyálelválasztásomat azonnal megindító reggelit, azaz az 1 UP cake formával kisütött csokis muffinokat.

A süti majszolása alatt előkerülne a “SAVE” gomb alakú ételhordó is, benne az elvitelre szánt töltött káposztával, amit tetszés szerint ízesítenék be az asztal közepén díszelgő Pac-Man-es só- és borsszóróval. Hmmm…

E sorok begépelése közben már-már úgy érzem magam, mintha egy kiállításról írnék beszámolót, na de mielőtt rázendítenék, hogy a Super Mario Bros jégkocka készítővel együtt még milyen konzolmintás kuriózumokat tartogatnak nekünk a forróbb nyári napokra, evezzünk tovább más vizekre.

Na és mi a helyzet a gyerekekkel? A BestStuff ugyancsak rengeteg különböző témájú termékkel várja a kisebbeket is. Az iskolában töltött egyhangú napokat derültebbé varázsoló csecsebecsék mellett egyéb kreativitásfejlesztő, jópofa játékokat (Pl.: 4 in 1 motorizált robot szett, napelemes robot, sós vízzel működő robot és terepjáró, 3D puzzle szett, építőkocka bögre…stb), kimondottan gyerekeknek szóló termékeket és rengeteg vicces kütyüt is árusít (Pl.: LED-es óriás buborék fújó pisztoly, unikornis buborékfújó, tapadókorongos lövedéket kilövő pisztoly, habszivacs labdákat kilövő csúzli, világító varázs gyurma UV lámpával, felfújható fénykard…stb). Számomra a legérdekesebb mind közül a cukorka markológép, ami már-már az “azonnalkellllll kategória” nyertese. Hát igen, nem lehetne teljes a kép a édességek és a velük kapcsolatos holmik nélkül sem. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, csak győzzék a szülők rendszeresen újratölteni.

Körtúránkat a shop konyhafelszerelésekre specializálódott részlegének áttekintésével folytassuk, ahol egy seregnyi filléres, egyszerű, de nagyszerű aprósággal találkozhatunk, melyek egy jól felszerelt konyhába mindenképpen kellhetnek. Néhányuk nem csak a mindennapi tevékenységeink elvégzésénél tehetnek jó szolgálatot, hanem elégedett mosolyt is csalhatnak az arcunkra.

Természetesen nem kell lemondanunk a szokásos eszközökről, az érdekes újdonságok mellett a BestStuff-nál újabb formában testet öltve meglelhetjük azokat is. Kiragadnék néhány példát a teljesség igénye nélkül: legkülönfélébb poharak, grill karmok, ninja kés szett és tároló, csapos italadagoló, mágneses edényalátét, kaktusz sütőkesztyű, hattyú merőkanál, szeletelő doboz, kiöntő formák, bor tartó és töltő, sushi göngyölő, multifunkciós olló, gitár alakú vágódeszka, unikornis teáskanna, “Főzz sörrel” szakácskönyv, takarításhoz lábtörlő papucs, l’Hédoniste sajt készlet, sörkészítő szett, tojás tartók és formázók, sütikiszúró szettek, szilikonból készült sokoldalú konyhai eszközök (fokhagyma tisztító szilikon formáról el nem tudom képzelni, hogy miként működik) és ez a teljes listának tényleg csak egy apró töredéke.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, nekem sokat javít a közérzetemen, amikor főzés, étkezés közben nem fog el a “be vagyok szorítva egy unszimpatikus helyre” érzés. Megéri szebbé varázsolni az otthonunk azon részét, ahol naponta órákat töltünk ételkészítéssel, evéssel, takarítással meg egyéb érdekfeszítő rituálé elvégzésével.

Megtörhetjük az egyhangú felületek monotóniáját pár jól megválasztott vidámságot sugalló, csupa szín kiegészítővel melyek akár a konyha legfőbb díszeit képezhetik, de a rendezett hatás fokozásáért választhatunk a berendezéssel összhangban lévők közül. Akár amerikai stílusú ételbárrá is alakíthatjuk a helyiséget. Ha pedig már tobzódunk a megvásárolt cuccokban, a kellőképpen designos rendszerezők, tárolók kiváló szolgálatot tehetnek azok “megszelidítésében”.


Oldalak: 1 2 3 4


6 hozzászólás

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.