Best Stuff [AJÁNLÓ]

Nagy élményt jelentett ennyi Star Wars-os termékkel szemezni egy helyen. Fellelhető a Darth Vader perselytől az irodai szettig van minden.

Közülük különösen a Halálcsillag lámpa, a Darth Vader hangulatvilágítás és a sütisedénynek használható stormtrooper sisak vitte nálam a prímet, meg az a felfújható Darth Vader-es matrac. Na jó, a Vader-es papucsnak sem bírnék ellenállni.

A legkülönlegesebb minden szempontból a Rouge One filmhez kapcsolódó (piros, illetve zöld színekben kapható) láva lámpa a benne úszkáló mini űrhajókkal, mely a film végén lezajló csatát hivatott szimbolizálni. Vicces belegondolni, hogy az én gyerekkoromban max hazai gyártmányú, fröccsöntött anyagból készült action-figurákat (a köznyelvben ismertebb nevükön: Jedi-bábukat) szerezhettem a trafikokból, most meg fénykard evőpálcikákkal falhatom a kedvenc kínai kajámat és mellé stormtrooper pohárból iszogathatom a halálcsillag jégkocka tartóból vett jégkockákkal megbolondított üdítőmet… Hmmm

Ha nem vagy nagy Star Wars fan, akkor ajánlom a tojástankot az AK 47-es jégtöltényekkel lehűthető limonádét, a Chupa Chups jég nyalóka készítőt vagy a bakelit lemez fénykorát idéző formákat.

A képregényrajongók sem maradnak hoppon. Megörvendeztethetik magukat, szeretteiket a MARVEL hősöket ábrázoló dekorációval, ereklyékkel, sulicuccokkal, táskákkal, ruházattal, evőeszközökkel s miegymással, illetve képregényes tematikában még Batman termékek valóságos hada várja, hogy a bevásárló kosarunkban végezhesse.

Szóval nem árt a szemfülesség! Kitudja, mit rejthet egy eldugott polc! Talán egy Hogwarts kártya paklit, esetleg Assassin’s Creed köntöst?

Sok olyan hajmeresztő, no comment kategóriába illő, vicces vagy éppen annyira jópofa holmival is találkozhatunk, melyek létezéséről nemigen tudtam.

Túl nagy használati értékük nincs, mégis valami megmagyarázhatatlan módon vonzódni fogunk hozzájuk, mert felvillanyozhatják a napjainkat.

Stresszhelyzetek kezelésére alkalmas, többféle divatos színben és formában létező kütyük szintén kaphatók. Van stresszlabda, az oldalain nyomkodható, tekerhető, piszkálható, ki-be kapcsolható felülettel ellátott stresszkocka, fidget spinner, no meg feszültség oldó stresszcici. Nem tudom melyiket alkalmaznám, valószínűleg eltűnne a táskám mélyén, így dupla dolga lenne. Az a stressz, hogy hirtelen nem találom a stresszoldó kockámat, eltörpülne a munkahelyi tárgyalás izgalma mellett. Egyébként számomra nyugijátéknak gyerekkorom egyik legmenőbb kütyüje, a szivárvány színű slinky vált be legjobban.

Nem szűnő kíváncsisággal vizslattam tovább a felhozatalt. A legtöbb kütyüre tekinthetünk az életünket megkönnyítő hasznos szerkezetként, csak adunk kell nekik egy esélyt. Vegyünk példának két, szinte kéz a kézben járó tevékenységet, az utazást meg a túrázást. Mivel én heti rendszerességgel űzöm ezeket, tisztában vagyok vele, hogy teszem azt egy 50 km-es terepre ajánlott minimális helyet foglaló cuccokat vinni és azok tömege pláne nem elhanyagolható (Kész vicc, de néha a folyadék mennyiségét is decire pontosan kiszámolom). E helyzeteken segíthet a BestStuff-tól megszerezhető karabineres bögre, 8 különböző funkciót magában rejtő ásó, rozsdamentes acél termosz, kulcscsomóra erősíthető 6 funkciós fogó, 10 az 1-ben “kanálvilla”, 3 az 1-ben karabiner és még sorolhatnám az olyan szuper eszközök listáját, melyekkel garantáltan könnyebben vehetjük a felmerülő akadályokat.

Engem még a 350 ml-es, szuper menő lövedék alakú termosz fogott meg igazán, viszont a megvételén egyelőre vacillálok, mert nem szívesen cserélném le az eltelt évek utazásai során hozzám nőtt hagyományos termoszt.

Aztán a külföldire tervezett túrázások alkalmával értelemszerűen ott vannak a repülőutak, melyeknél mindig kapóra jön a digitális bőröndmérő. Aki repült már fapadossal, az tudja mekkora jelentőséget tulajdonítanak a poggyász méretének, tömegének. Elég kellemetlen, reptéren ráébredni arra, hogy túlléptük a keretet. Odafelé még hagyján, de az ember mindig többet hoz haza, mint amit visz. Egy ilyen szerkezet birtokában talán elkerülhettem volna a törülközőim kukába dobását a Kathmandu-i Tribhuvan nemzetközi reptéren.

És ha több helyet sikerül szorítanunk a táskában, akkor különösen ajánlott egy “Hogyan káromkodjuk a világ különböző tájain” című, tucatnyi illusztrációval, kiejtési útmutatóval megspékelt, 128 oldalas könyvecske, hogy a meglátogatott idegen országok lakóival bátran fejleszthessük közös szókincsünket. A helyi közösségekbe való beilleszkedéshez nélkülözhetetlen az efféle útitárs.


Oldalak: 1 2 3 4


6 hozzászólás

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.