TÁMOGATÁS

 Mint minden nonprofit honlapnál, nálunk is felüti a fejét a nem várt anyagi nehézség. Na de most nem arra kívánunk kilyukadni, hogy a tárhely fenntartásában kérnénk támogatásotokat. Mi a segítség teljesen más formájára gondoltunk, melyre sokkal inkább szükségünk lenne, ez pedig a játékokban, tartozékokban, konzolokban nyilvánul meg. Ilyenkor jogosan felmerülhet bennetek a kérdés: “Miféle csapat az, ami játékok és konzolok nélkül belevág egy ilyen magazin üzemeltetésébe???”
Nos a válasz egyszerű: Játékaink és gépeink csak egy bizonyos mennyiségig adottak, vagyis a készletünk véges. Szerencsére még mérföldekre járunk attól, hogy emiatt aggódni kezdjünk, de ami késik, nem múlik. Másrészt a tesztelésre használt retro konzoljaink, főleg azok joystickjai idővel leamortizálódnak, mert mi nem emulátorokkal dolgozunk.
Nem várunk tőletek olyan égbekiáltó sületlenséget, hogy új konzolos tartozékokat csak odaajándékozzatok nekünk. Amennyiben tetszik munkánk és érdemesnek találtok a támogatásra, úgy elfogadunk tőletek minden számotokra fölöslegessé vált játékot (lehet akár C64 -es kazetta is), kontrollert, alkatrészt, kiegészítőt, gépet…. Talán pont az lehet a segítségünkre, ami nektek már nem kell és a lomtalanítás áldozatává válna.
Cserébe az “adományt” külön-külön (az általatok megadott névvel feltüntetve) megköszönjük Facebook oldalunkon, illetve abban a cikkben, mely az adott adomány nélkül nem jöhetett volna létre. Példának okáért megemlíteném egyik kedves olvasónkat, Rolandot, aki volt olyan kedves és egy GameBoy Classic -kal járult hozzá a munkánkhoz. Nélküle e handheldre megjelent játékokat nem tesztelhetnénk, ugyanis a mi gépünk felmondta a szolgálatot. Roppant hálásak vagyunk Neki!

 Apropó GameBoy! Mi itt a Futu-Retro Online Magazinnál azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy létrehozzuk Magyarország legnagyobb GameBoy Classic gyűjteményét, majd megalapítsuk hazánk Első Online GameBoy Classic Múzeumát. Olvasóinknak hála nemrég sikeresen teljesítettük ezen céljainkat, íme a Múzeum: KATT IDE!

futu-retro muzeum tamogatas960

Ám a gyűjtés ennyivel nem ért véget! A későbbiek folyamán kiállítások keretein belül, időről-időre szeretnénk közszemlére tenni az összes, valaha megjelent GameBoy Classic kazettát, konzolt, tartozékot/kiegészítőt gamer társaink előtt. Ehhez az emberes projekthez viszont Rátok van szükségünk. Ha szeretnétek támogatni a “GameBoy Múzeum” ügyét (akár 1db kazettával is), akkor ne habozzatok felkeresni minket.

  Továbbá (előzetes megbeszélés alapján) az adományozásért cserébe tudunk nyújtani (igény szerint) ingyenes hirdetési felületet (minimum 1, maximum 6 hónapig) a főoldalunkon. Tehát ha adományozó vagy és van olyan vállalkozásod, amit hirdetni szeretnél nálunk (szerencsejátékkal és warez/erotikus tartalommal rendelkező oldalakat NEM áll módunkban reklámozni), akkor a megbeszélt időtartamig az itt alant feltüntetett 4 hirdetőfelületből egyet (az adomány értékétől függően) a teljesen ingyen rendelkezésedre bocsájtunk (nagyobb nézetért katt a képre):


FŐOLDALI LEADERBOARD: 980×147 px.
FŐOLDALI BILLBOARD: 314×265 px.
FŐOLDALI SLIDER: 313×254 px.
FŐOLDALI DOWNBOARD: 980×224 px.

Amennyiben további kérdése van az időalapú megjelenésekről, vagy bármi másról a hirdetőfelületeket illetően, netán egyedi konstrukció érdekli, akkor bátran keressen fel bennünket.

Média kapcsolat:

 

 

 

A Futu-Retro Online Magazin hirdetőfelületein hirdető fél elfogadja, hogy a hirdetőfelületek kiadása az adományozó félnek/feleknek csakis és kizárólag a Futu-Retro Online Magazin tulajdonosának beleegyezésével történhet. A hirdető fél/felek panasszal, anyagi követeléssel nem élhetnek a Futu-Retro Online Magazin felé, ha utólag fény derül arra, miszerint a tulajdonos beleegyezése nélkül vette/vették igénybe a hirdetőfelületet/hirdetőfelületeket. Ebben az esetben az anyagi kár megtérítése nem a Futu-Retro Online Magazinra, vagy annak tulajdonosára, hanem kizárólag arra a személyre hárul, akivel a az adományozó fél/felek a jogtalan megállapodást kötötték.
Továbbá a hirdető fél/felek nem élhetnek semmilyen panasszal a Futu-Retro Online Magazin, illetve annak tulajdonosa felé, ha az adományozásért cserébe a hirdetésre szánt reklámjuk megkapta az írásos megállapodásban szereplő hirdetőfelületet/hirdetőfelületeket a fent említett 1 hónapig.
Abban az esetben, ha a hirdető fél/felek megállapodás megkötését és az adományozást követően mégis elállna/elállnának a cserébe kapott hirdetési felülettől/felületektől, úgy sem a Futu-Retro Online Magazintól, sem annak tulajdonosától nem követelhetik vissza az adományozott terméket/termékeket, mivel a szerződés megköttetett.