Wizard’s Videójáték Üzlet [AJÁNLÓ]

 

Természetesen nem csak és kizárólag a 80-as és 90-es évek konzolforradalmának meghatározó darabjai terpeszkednek a polcokon, a legújabb stuffok, konzol gépek szintén a széles kínálat részei. Vannak ugyan köztük használtak is, viszont biztosítalak benneteket a makulátlan állapotuk felől. Eladásra bocsájtás előtt miden készüléket és tartozékot gondosan átnéznek/kitakarítanak.

 

Ráadásul az egész környéket figyelembe véve, meglehetősen korrekt áron juthat hozzá minden korosztály a kedvenceihez. Persze nem csak vásárolni lehet, megunt játékainkat eladhatjuk vagy értékegyeztetéssel becserélhetjük másikra.

 

A feledhetetlen nosztalgiatrip mellett ami a mérleg nyelvét még a pozitív oldalára billenti, az a barátias kiszolgálás. A tulaj teljes mértékben segítőkész, érti a dolgát, sőt kész játékenciklopédia veszett el benne! Nem csak azért strázsál a pult mögött, hogy fa arccal elvegye a pénzt és kezünkbe nyomja a visszajárót, hanem egyaránt jókat beszélgethetünk vele a legújabb “trendi” játékról és a letűnt korok “legendás nagyjairól”.

 

Igazság szerint ha arra járok én már azért be szoktam nézni, hogy részese lehessek az atmoszférának és eddig sosem távoztam elégedett mosoly meg valami Game Boy -os portéka nélkül. Na jó, titkon mindig reménykedek, hogy előkerül egy-két kedvemre való régi-új kuriózum, amit korábban nem vettem észre a polcok böngészésekor. Legutóbbi ottjártamkor például a magazin Game Boy Classic Múzeumát ékesítő legújabb kütyüt, ezt az InterAct Game Products által 1999-ben piacra dobott Game Shark for Game Boy csalókártyát szereztem be Náluk, mely kizárólag a Classic kazettákhoz alkottak a maga 157 darab előre telepített kódjával (szerencsére saját kódok elmentését is engedi). Szeretnék utólag is hálás köszönetet mondani érte.

 

Tehát mint ahogy azt láthatjátok, ebben az igazi “kincses barlangban” dúskálhatunk a régi klasszikus konzolok és játékok közt úgy, hogy mellettük rengeteg új játék fér meg, pedig a bolt alapterülete fele akkora sincs, mint egy 576 Kbyte. További jó hír, hogy a kincseknek nem csak a Corvin Negyed és a Harminckettesek tere között, a József körút 59-61. szám alatt járhatunk csodájára, a Wizard’s a nevesebb videojátékos rendezvényeken is képviseltetni szokta magát, mint például SaveGame, a PixelCon vagy a ReGamex retro videojáték és kvarcjáték kiállítás.

 

Körülbelül az ajánló ezen részénél kellene a negatív tapasztalataimmal előhozakodnom, viszont a Wizard’s-nak kivételesen nincsenek negatívumai. Egyetlen dolog hiánya piszkálta a csőröm, mégpedig hogy ne csak a kezemből vehessem szemügyre a játékokat, hanem vásárlás előtt igény szerint kipróbálhatóak legyenek egy-egy kiállított masinán (mondjuk egy Retron5-ön, így elég volna egyetlen gépet beüzemelni). Ez az apró odafigyelés a közösségi feelinget és az eladásokat is megdobhatná, mert én például ha kipróbálhatok egy számomra tök idegen címet és az elnyeri a tetszésemet, akkor garantált a vétel. Nem apellálhatok arra, hogy majd YouTube-on megsasolom a gameplayt és az alapján döntök, mivel itt ugyanabból a retro kaziból általában 1 példánynál nincs több készleten. A döntést ott helyben kell meghozni!

 

Maga a bolt egyébként könnyen megközelíthető a 4-es 6-os villamosokkal vagy a 3-mas metróval. Az autóval érkező vásárlók parkolás szempontjából a Corvin Plaza mélygarázsát célozhatják meg, ahol egy órát ingyen parkolhat mindenki. Őszintén tudom ajánlani azoknak is ezt a helyet, akiknek néha csömörük van a 21. század trendi videojáték üzleteitől és egy rövid időre szeretnék újra a 90-es években találni magukat. A Wizard’s Videojátékboltnak nem szabad kimaradnia senki életéből, és ezt nem azért mondom, mert annyira elfogult lennék a retro fanok szívét megdobogtató őskori leletek irányába. Egyszerűen a hely hangulata, jelensége miatt mondom. Ez a bolt bebizonyítja, hogy nem csak a képernyő előtt lehet nosztalgiázni.

 

A Wizard’s hétfőtől péntekig délután 13:00 órától este 18:00 óráig várja a látogatókat. Azon érdeklődők pedig ne csüggedjenek, akik valami oknál fogva nem tudnák személyesen átvenni a kiválasztott terméket, hiszen a Magyar Posta Futárszolgálatával(MPL) az ország bármely pontjára, de az országhatáron túlra is megoldható a csomagküldés.


Oldalak: 1 2


Szólj hozzá Te is

Minden hozzászólás 1 COIN -t ér. Gyűjtsd a COIN -okat, mert többek közt a nyereményjátékokban való részvételhez is szükséged lehet rájuk!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.